Gemakkelijk je eigen online boekhouding beheren

De Digitale Boekhouders zijn prijsbewust en helpen u graag met uw boekhouding. Bij ons staat de klant centraal en daarom werken wij met een vast tarief per maand, dit voorkomt verrassingen achteraf.

Wanneer u start met een eigen onderneming komt hier veel bij kijken. U wilt doen waar u goed in bent, maar daarnaast wordt er nog zoveel meer van u verwacht. Vooral de administratie en belastingaangiftes blijken vaak een hindernis te zijn.

Met deskundig belastingadvies en boekhouden maken De Digitale Boekhouders het u graag gemakkelijker door dit gedeelte van uw bedrijf over te nemen. U kunt zich daarom met een gerust hart op de groei van uw onderneming richten. Uiteraard ongeacht de branche waarin u werkzaam bent.

Een eigen online boekhoudprogramma in de cloud tegen een betaalbare prijs

De Digitale Boekhouder zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de gehele administratie voor Eenmanszaken, MKB-bedrijven en  ZZP’ers. U kunt al bij ons terecht vanaf 70 euro per maand (all-inclusive) waarbij u ook gebruik kunt maken van online boekhouding.

All-inclusive houdt in:

Inboeken inkoopfacturen
Inboeken verkoopfacturen
Inboeken liquide middelen
Aangifte inkomstenbelasting
Aangifte omzetbelasting
Vrijblijvend advies op maat

Maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak. Belastingadvies Hengelo bespaart u hoge administratiekosten en waarborgt kwaliteit.

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens

De Digitale Boekhouders
Roomweg 83
7523 BM Enschede
Telefoonnummer: 053-8200915
Email: info@digitale-boekhouders.nl
KvK nummer: 58203893