De beste prijs/kwaliteitsverhouding voor de Eenmanszaak

De Digitale Boekhouders zijn altijd prijsbewust en helpt u graag met de gehele boekhouding. Bij ons staat de klant centraal en daarom werken wij met een vast tarief per maand, dit voorkomt verrassingen achteraf. Wanneer u start met een eigen onderneming komt hier veel bij kijken. U wilt doen waar u goed in bent, maar daarnaast wordt er nog zoveel meer van u verwacht. Vooral de administratie en belastingaangiftes blijken vaak een hindernis te zijn.

Onze boekhouder voor de eenmanszaak maakt het u graag gemakkelijker door dit gedeelte van uw bedrijf over te nemen. U kunt zich daarom met een gerust hart op de groei van uw onderneming richten. Uiteraard ongeacht de branche waarin u werkzaam bent.

 

Vaste lage prijzen voor eenmanszaken en MKB bedrijven

Boekhouder Eenmanszaak is gespecialiseerd in het verzorgen van de gehele administratie voor Eenmanszaken, MKB-bedrijven en  ZZP’ers. U kunt al bij ons terecht vanaf 70 euro per maand (all-inclusive).

All-inclusive houdt in:

  • Inboeken inkoopfacturen
  • Inboeken verkoopfacturen
  • Inboeken liquide middelen
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Vrijblijvend advies op maat

Maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak. Boekhouder Eenmanszaak bespaart u hoge administratiekosten en waarborgt kwaliteit.

Klik hier voor een afspraak voor een boekhouder voor de eenmanszaak!

 

De Digitale Boekhouders
Roomweg 83
7523 BM Enschede
Telefoonnummer: 053-8200915
Email: info@digitale-boekhouders.nl