Eenvoudig en voordelig online boekhouden in de cloud

De Digitale Boekhouders zijn prijsbewust en helpen u graag met uw online boekhouden. Bij ons staat de klant centraal en daarom werken wij met een vast tarief per maand, dit voorkomt verrassingen achteraf.

Wanneer u start met een eigen onderneming komt hier veel bij kijken. U wilt doen waar u goed in bent, maar daarnaast wordt er nog zoveel meer van u verwacht. Vooral de administratie en belastingaangiftes blijken vaak een hindernis te zijn.

Met deskundig belastingadvies en boekhouden maken De Digitale Boekhouders het u graag gemakkelijker door dit gedeelte van uw bedrijf over te nemen. U kunt zich daarom met een gerust hart op de groei van uw onderneming richten. Uiteraard ongeacht de branche waarin u werkzaam bent.

Voor €70,- per maand onderhouden wij uw administratie op afstand en in de cloud

De Digitale Boekhouders zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de gehele administratie voor Eenmanszaken, MKB-bedrijven en  ZZP’ers. U kunt al bij ons terecht vanaf 70 euro per maand (all-inclusive).

All-inclusive houdt in:

Inboeken inkoopfacturen
Inboeken verkoopfacturen
Inboeken liquide middelen
Aangifte inkomstenbelasting
Aangifte omzetbelasting
Vrijblijvend advies op maat

Maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak voor meer informatie over online boekhouden. Belastingadvies Hengelo bespaart u hoge administratiekosten en waarborgt kwaliteit.

De Digitale Boekhouders
Roomweg 83
7523 BM Enschede
Telefoonnummer: 053-8200915
Email: info@digitale-boekhouders.nl