Bespaar op de kosten van uw boekhouder en kies voor De Digitale Boekhouders

Wij van De Digitale Boekhouders nemen graag uw gehele boekhouding uit handen. De klant staat bij ons centraal en daarom werken wij met een vast tarief per maand om onduidelijkheden te voorkomen.

Bij het starten van een eigen onderneming komt veel kijken. U wilt doen waar u goed in bent, maar daarnaast wordt er veel meer van u verwacht. Vooral de boekhouding en de fiscale aangiften blijken vaak een hindernis te zijn. Door dit gedeelte van u over te nemen kunt u zich met een gerust hart op de groei van uw onderneming richten.

 

Voor slechts €70,- per maand uw boekhouding professioneel laten onderhouden

De Digitale Boekhouder zijn hét administratiekantoor voor MKB-bedrijven, ZZP’ers & Eenmanszaken wij zijn gespecialiseerd in het voeren van de boekhouding voor de Eenmanszaak en de ZZP Boekhouding. Heeft uw onderneming een andere rechtsvorm dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem.

U kunt al bij ons terecht vanaf 70 euro per maand (all-inclusive).

All-inclusive houdt in:

  • Inboeken inkoopfacturen;
  • Inboeken verkoopfacturen;
  • Inboeken bank en kas;
  • Aangifte inkomstenbelasting;
  • Aangifte omzetbelasting;
  • Vrijblijvend advies op maat.

Met De Digitale Boekhouders bespaart u op de vaak hoge kosten van een interne boekhouder, maar waarborgt u nog steeds de kwaliteit die u gewend bent. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via het contactformulier of  door contact op te nemen met De Digitale Boekhouders, zie onderstaand adres.

De Digitale Boekhouders
Roomweg 83
7523 BM Enschede
Telefoonnummer: 053-8200915
Email: info@digitale-boekhouders.nl
KvK nummer: 58203893