De meest voordelige en betrouwbare boekhouder in Hengelo

Als boekhouder in Hengelo en omgeving handelen wij onder de naam van De Digitale Boekhouders en nemen wij graag uw gehele boekhouding uit handen. De klant staat bij ons centraal en daarom werken wij met een vast tarief per maand, dit voorkomt verrassingen achteraf.

Bij de start van uw onderneming komt hier veel bij kijken. Het liefste wilt u doen waar u goed in bent, maar daarnaast wordt er nog zoveel meer van u verwacht. Vooral de administratie en belastingaangiftes blijken vaak een hindernis te zijn.

 

Wij maken uw werk, ons werk en dat tegen vaste scherpe prijzen

Wij maken het u graag gemakkelijker door de gehele boekhouding van uw bedrijf uit handen te nemen. U kunt zich daarom met een gerust hart op de groei van uw onderneming richten. Uiteraard ongeacht de branche waarin u werkzaam bent. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de gehele administratie voor ZZP’ers, Eenmanszaken en MKB-bedrijven. U kunt al bij ons terecht vanaf 70 euro per maand (all-inclusive).

All-inclusive houdt in:

  • Inboeken inkoopfacturen
  • Inboeken verkoopfacturen
  • Inboeken bank
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Vrijblijvend advies op maat

Als klant van De Digitale Boekhouders bespaart u op te hoge administratiekosten en toch waarborgt u essentiële kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

De Digitale Boekhouders
Roomweg 83
7523 BM Enschede
Tel. 053-8200915
info@digitale-boekhouders.nl