Als Kantooreigenaar van Digitale Boekhouders wil ik mij graag persoonlijk aan u voorstellen.

In 2008 ben ik na het afronden van mijn opleiding HBO Bedrijfseconomie begonnen in de Accountancy. Daarnaast heb ik de pre master behaald voor de opleiding tot registeraccountant op het Nyenrode in Breukelen. En vervolgens heb ik de NBA praktijkopleiding tot AA-accountant behaald.

In mijn werk bij de Digitale Boekhouders merkte ik dat ik de behoefte had aan meer fiscale kennis. Deze heb ik verkregen door in 2021 de opleiding Fiscaal Adviseur van het FSDC af te ronden.

Binnen het team van De Digitale Boekhouders ben ik verantwoordelijk voor het beheer van klantendossiers, het verzorgen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. 

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: m.lette@digitale-boekhouders.nl
Telefoonnummer: 053 82 00 915