Als oprichter van De Digitale Boekhouders wil ik mij graag persoonlijk aan u voorstellen.

Met ruim tien jaar werkervaring blijf ik het werken met cijfers uitdagend vinden. Geen dag is hetzelfde, iedere ondernemer en onderneming is weer anders, dat maakt mijn werk uitdagend, afwisselend en leuk. De Digitale Boekhouders zijn opgericht vanuit mijn passie voor het ondernemerschap!

Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van administratieve werkprocessen en het herstructureren van boekhoudingen. Dit houdt in dat de ondernemer zich zo min mogelijk bezig hoeft te houden met administratieve taken en zich volledig kan focussen op zijn corebusiness.

Daarnaast ondersteunt en ontlast mijn team ondernemers in het voeren van de boekhouding, het opstellen van jaarrekeningen en het indienen van de fiscale aangiften. Daarbij is het van essentieel belang dat de boekhouding geordend en gestructureerd is, zodat u actueel inzicht heeft in de cijfers van uw bedrijf en niet voor verrassingen komt te staan bij een belastingcontrole. Daarvoor hebben wij de kennis en expertise in huis, zodoende heeft u geen omkijken meer naar de boekhouding en kunt u zich bezig houden met uw onderneming. Met ons team aan specialisten zorgen wij er ook voor dat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van alle mogelijke belastingvoordelen en advies op maat.

Ik geloof in efficiënt werken met eerlijke en vaste tarieven per maand, wilt u direct een offerte op maat? Dat kan binnen 1 minuut berekend worden middels onze unieke QuickScan!

Wilt u weten hoeveel tijd ik voor u kan besparen?  Ik sta u graag telefonisch te woord of maak een vrijblijvend intakegesprek met mij.
Email: s.jacobs@digitale-boekhouders.nl
Telefoonnummer: 085-0601987