Na mijn studie aan HEAO-BE, gevolgd door het vervullen van de militaire dienstplicht, heb ik eerst een aantal jaren ondernemers in het MKB ondersteund in hun administratieve en fiscale werkzaamheden.

In 1983 kwam ik in contact met Goldwell, een Duitse producent en verkooporganisatie voor kappersartikelen, die voor hun firma in Nederland een hoofd voor de financiële afdeling zochten. Ik ben daar meer dan 30 jaren in dienst gebleven, uiteindelijk in de positie van financieel directeur voor heel de Benelux. Aangezien er gewerkt werd met een tweehoofdige directie reikte mijn ervaring alsmede  mijn verantwoordelijkheden verder dan alleen de financiële afdeling, want ook de dagelijkse gang van zaken bij de magazijn, personeelszaken en secretariaat vielen onder mijn verantwoordelijkheid.

Na mijn pensionering sta ik nu De Digitale Boekhouders bij in de functie als adviseur. Ik fungeer als sparringpartner van Stefan en geef hem advies op basis van mijn opgedane kennis, daarnaast verzorg ik ook de interne boekhouding.