Als Back Office medewerker van De Digitale Boekhouders wil ik mij graag persoonlijk aan u voorstellen.

Ik ben Onur Utkanel 23 jaar, en woonachtig in Almelo. Ik heb de studie Financiële Administratie niveau 3 afgerond op het ROC van Twente en ben nu bezig met niveau 4 om mij verder te ontwikkelen. Voordat ik bij De Digitale Boekhouders aan de slag ging heb ik stage gelopen bij “Financin” in de functie als boekhouder, dit heb ik een half jaar gedaan. Dezelfde functie met extra verantwoordelijkheden mag ik nu uitvoeren bij De Digitale Boekhouders, een bedrijf waar ik me thuis voel.

Binnen De Digitale Boekhouders ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik plan onder andere afspraken met klanten en onze adviseurs, daarnaast zorg ik er ook voor dat de boekhouding gestructureerd wordt ingeboekt. Ik vind het erg leuk om als visitekaartje van het bedrijf te fungeren dit doe ik door klanten met een glimlach te ontvangen en te woord te staan.

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: o.utkanel@digitale-boekhouders.nl
Telefoonnummer: 053-8200915