Stefan Jacobs Marathon Digitale Boekhouders
Marathonloop voor Coronacrisis geraakte Twentse Ondernemers!

Marathonloop voor Coronacrisis geraakte Twentse Ondernemers!

Dit initiatief is gestart omdat ik graag wat wil doen voor de ondernemers in Twente die het echt moeilijk hebben om hun hoofd bovenwater te houden in de huidige coronacrisis. In mijn omgeving zie ik namelijk steeds meer ondernemers die daar aan onderdoor gaan met alle gevolgen van dien. Daarom ga ik geld inzamelen voor deze ondernemers!

Voor dit goede doel wil ik Stefan Jacobs helemaal tot het gaatje gaan en samen met Aron Schilder de marathon van 42km gaan lopen op zondag 25 april 2021!

Het lijkt mij super gaaf om een mooi bedrag voor deze ondernemers op te halen, elke gedoneerde Euro wordt heel erg gewaardeerd! De eerste donatie van €350,- is gedaan, help jij ook mee?

Doneren kan via deze website:  https://supp.to/marathonloop-voor-coronacrisis-geraakte-twentse-ondernemers

De bedoeling is om 5 tot 20 financieel getroffen ondernemers te helpen! Dus ben of ken jij een door Coronacrisis geraakte Twentse ondernemer en heeft deze ondernemer minder dan 15k winst gemaakt in 2020 en voldoet deze ondernemer aan het urencriterium in 2019 of 2020? Meld diegene aan door een mail te sturen naar: s.jacobs@digitale-boekhouders.nl

Zie ook onderstaand nieuwsbericht op LinkedIn: