Als MKB adviseur van De Digitale Boekhouders wil ik mij graag persoonlijk aan u voorstellen.

Met ruim 10 jaar werkervaring bij diverse accountantskantoren en interne functies binnen het bedrijfsleven was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Per 1 november 2021 ben ik werkzaam in de rol van MKB-adviseur bij De Digitale Boekhouders.

Om voor voor de Digitale Boekhouders te kiezen was eenvoudig omdat dit kantoor echt alles volledig gedigitaliseerd heeft zowel de interne als de externe processen. Hetgeen er natuurlijk voor zorgdraagt dat je klanten snel en kwalitatief beter kan bedienen.

Door de diversiteit aan ondernemers is het werk binnen De Digitale Boekhouders zeer afwisselend.  Als adviseur is het belangrijk om open te staan voor nieuwe uitdagingen en jezelf te blijven ontwikkelen om de meerwaarde voor de klanten te blijven waarborgen zonder de kern van je werkzaamheden uit het oog te verliezen.

Binnen het team van De Digitale Boekhouders ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van een diverse groep ondernemers uit verschillende branches. Mijn doel is om de ondernemer te ontlasten, zodat de ondernemer zich niet druk hoeft te maken om de financiële administratie en zich kan focussen op zijn core business.

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: k.tenbrinke@digitale-boekhouders.nl
Telefoonnummer: 085-0601983