Als Financieel Administratief Medewerker van De Digitale Boekhouders wil ik mij graag persoonlijk aan u voorstellen.

Met ruim 7 jaar werkervaring bij diverse accountantskantoren en bedrijven ben ik per 1 mei 2022 aan de slag gegaan bij De Digitale Boekhouders. De klant staat hier centraal iets wat ik erg prettig en belangrijk vind. Ook het directe contact met de klant spreekt mij erg aan.

Binnen het team ben ik werkzaam als Financieel Administratief Medewerker. Met veel plezier zorg ik voor het verwerken van de administraties en ondersteun ik bij financiële vraagstukken. Daarnaast verzorg ik de aangiften omzetbelasting en assisteer ik bij het opstellen van jaarrekeningen en andere financiële overzichten. Ik sta altijd klaar voor de klant en doe mij uiterste best om samen een efficiënte en duidelijke oplossing te komen, op welk gebied dan ook.

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: h.stroil@digitale-boekhouders.nl
Telefoonnummer: 053-8200915