Als Office Manager van De Digitale Boekhouders wil ik mij graag persoonlijk aan u voorstellen.

Ik ben Eline Mettinkhof 24 jaar, en woonachtig in Losser. Ik heb de studie Financiële Administratie niveau 4 afgerond op het ROC van Twente.  Voordat ik bij De Digitale Boekhouders aan de slag ging heb ik gewerkt bij “Smellink Wonen en Design” in de functie als Office Manager, dit heb ik twee jaar gedaan. Dezelfde functie mag ik nu uitvoeren bij De Digitale Boekhouders, een bedrijf waar ik me thuis voel!

Binnen De Digitale Boekhouders ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik plan onder andere afspraken met klanten en onze adviseurs, daarnaast zorg ik er ook voor dat de boekhouding gestructureerd wordt ingeboekt. Ik vind het erg leuk om als visitekaartje van het bedrijf te fungeren dit doe ik door klanten met een glimlach te ontvangen en te woord te staan.

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: e.mettinkhof@digitale-boekhouders.nl
Telefoonnummer: 053-8200915